Μήπως οι "μπαταρίες" σας αδειάζουν πολύ γρήγορα?


Θυμάμαι ότι η πιο συχνή προτροπή του αναδόχου μου (ή σπόνσορας αλλιώς), ήταν "ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΩ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ!"

Έπρεπε να πηγαίνω εκεί για να γεμίζω τις "μπαταρίες" μου. Το σεμινάριο μου έδινε δύναμη.... για λίγο.....Μετά οι μπαταρίες μου άδειαζαν.

Την επόμενη εβδομάδα έπρπε να ξαναπάω. Έπρεπε, γιατί αισθανόμουν ότι το χρειαζόμουν. αλλιώς δεν είχα την δύναμη να μιλάω στους γνωστούς και αγνώστους για την επιχειρηματική ευκαιρία μου.


Δεν ειχα "Ενθουσιασμό" (θα σας πω γιατί βάζω εισαγωγικά).


Το αποτέλεσμα; Έγραφα κόσμο, που στη συνέχεια δεν δούλευε... Έγραφα περίπου 5 άτομα/μήνα κατά μέσο όρο. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι δεν πήγαινε καλά. Μετά από 2 χρόνια προσπαθειών, δεν είχα καταφέρει να βγάζω πάνω από 120€/μήνα.

Τελικά, έκανα την υπέρβαση και πήγα σε ένα μεγάλο γεγονός στο εξωτερικό, που μου κόστισε 1000€. Ήταν πολύ πορωτικό.
Αλλά; Μετά από ένα μήνα παράτησα το δικτυακό μάρκετινγκ. Γιατί; Ούτε αυτό ήταν αρκετό για να κάνω την υπέρβαση..... Δεν είχε αλλάξει τίποτα. Ποιο ήταν πραγματικά το πρόβλημα;;;

Δεν είχα μεγάλο "Γιατί;" -
Κάθε άλλο. Τότε; Το πρόβλημα ήταν ότι ακόμα και σε εκείνο το μεγάλο γεγονός, συνέχιζαν να σε γεμίζουν με πόρωση και υπερβολή και μεγάλες επιταγές, αλλά με ένα σκοπό:

Να συνεχίζω να κάνω την δουλειά με τις ίδιες πεπαλαιωμένες, αναποτελεσματικές μεθόδους.
Την μέθοδο του να μιλά σε όποιον βρω. Να είμαι ένα κινούμενο μαγαζί. Να μπει η ταμπέλα της εταιρείας πάνω σε όλη μου την ζωή.... Να ζω να αναπνέω την επιχείρησή μου. Να γίνει ο τρόπος ζωής μου.

Είναι αυτό ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ????
Ας γελάσω.. θελω να σας κάνω μία ερώτηση:


Δεν θέλετε, επιτέλους, να διαχωρίσετε τον επαγγελματικό Εαυτό σας, από τον πραγματικό Εαυτό σας ????

Να είσαι ΕΣΥ? Το καλύτερο είναι ότι όταν δείχνουν σε κάποιον το business plan, τον βάζουν πάνω-πάνω σε ένα κουτάκι που γράφει ΕΣΥ.

Η ουσία είναι ότι υπάρχει ο τρόπος.

Χρειαζόμαστε ένα νέο τρόπο δουλειάς.

Γιατί όσο φοβερή και αν είναι η εταιρεία μας και το πλάνο αποδοχών, όταν το λεμε σε κάποιον καινούριο - τώρα που το έδαφος είναι πεπατημένο- δεν θα μπορούσε να νοιάζεται λιγότερο.

Και όσο εχουμε εμείς "Ενθουσιασμό", τόσο πιο πολύ τον απωθούμε. Και ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να γραφτεί στην ομάδα μας, γιατί απλά δεν θέλει να μας μοιάσει!!!!

Απλό δεν είναι? Κάποιος θα γραφτεί σε εμάς γιατί μας εμπιστεύετε.

Πιστεύετε,εσείς, ότι με το να τους ζαλίσουμε εμείς με πληροφορίες για την εταιρεία και τα λεφτά και τα καταπληκτικά προϊόντα μας, μας λατρεύουν, μας γουστάρουν και θέλουν να γίνουν σαν και εμάς;

Μα, βέβαια ΟΧΙ!

Τότε ποια είναι η λύση;

Ένας νεός τρόπος δουλειάς.

Ακόμα είναι σε δοκιμή, αλλά ήδη εχει αρχίσει να καρπίζει.

Λέγεται Attraction Marketing Online.

Σας έχει ζητήσει ποτέ κανείς να γραφτεί στην ομάδα σας;

Εμένα Ναι. Είναι το πιο τέλειο πράγμα να σου ζητάνε να εγγραφούν, να εκπαιδεύονται μόνοι τους και να ξέρουν τι να κάνουν από την πρώτη μέρα!

Απίστευτο,ε?????

Κι όμως αληθινό.!

Κάντε την εγγραφή σας στο blog και θα λάβετε πληροφορίες στο mail σας.


Καλές Επιτυχίες!!!


Σχόλια