Η Disneyland της Σύγχρονης Αγοράς Εργασίας


Ένα από τα πιο παραμυθένια μέρη πάνω στην Γη είναι οι Disneylands.

Εκεί ζουν τα παραμύθια και οι μεγάλοι γίνονται πάλι μικροί. Είναι ένα τέλειο μέρος για να περάσεις μία παραμυθένια μέρα.

Δυστυχώς, όμως, όταν τελειώσει εκείνη η μέρα και γυρίσεις σπίτι ( που μπορεί να σε περιμένουν δουλειές, ή η φροντίδα των παιδιών) ξαναγυρνάς στην πεζή πραγματικότητα.

Το ίδιο πράγμα γίνεται πολλές φορές και στις παρουσιάσεις γνωριμίας των διαφόρων εταιρειών MLM: Σου παρουσιάζουν το "Όνειρο".

Δηλ. πόσο υπέροχα θα ήταν να έβγαζες αυτά τα χρήματα που θέλεις και ότι η ζωή σου μπορεί να γίνει παραμυθένια.

Μάλιστα οι ομιλητές είναι συνήθως άνθρωποι που τα έχουν καταφέρει, και αυτό είναι λογικό, γιατί πρέπει να ακούμε τους πετυχημένους ( δεν εννοώ ότι λένε ψέματα).

Αυτοί βγάζουν έναν σκασμό λεφτά και μας παροτρύνουν να κάνουμε κι εμείς το ίδιο.

Ποιο είναι το πρόβλημα με αυτό;

Ότι παίρνουμε την απόφαση να συνεχίσουμε, βασιζόμενοι όχι σε στερεά γνώση, αλλά στο συναίσθημα. "Νιώθουμε" ότι θα τα καταφέρουμε, αλλά δεν το "ξέρουμε"...

Αισθανόμαστε ότι θα τα καταφέρουμε γιατί ασχοληθήκαμε με μεγάλες ιδέες και με μεγάλα νούμερα, αλλά το ότι είδαμε πιο καθαρά το όνειρό μας, δεν σημαίνει ότι είμαστε πιο κοντά.

Όπως ένα παιδάκι που του αρέσουν τα αεροπλάνα, ενώ στα άλλα αρέσουν τα αυτοκίνητα, και αυτό νιώθει μία υπεροχή, γιατί τα γούστα του είναι πιο "ανεβασμένα", δεν σημαίνει ότι μπορεί να ( ή θα μπορέσει ποτέ) να αγοράσει ένα αεροπλάνο!!!!

Το συμπάρασμα:

Χτίστε μία επιχείρηση πάνω σε γνώση και όχι πάνω σε Όνειρα!

Οι θεμέλιοι λίθοι πρέπει να είναι πραγματικοί πάνω σε ένα πραγματικό ΣΧΕΔΙΟ, και όχι πάνω σε μία ιδέα.

Αυτός που πατάει πάνω σε όνειρα, πατάει πάνω στα σύννεφα. Είναι σημαντικό να πατάμε στη γη και να χτίζουμε μία πραγματική επιχείρηση που θα στερειώσει.


Αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται ένα Σύστημα Εκπαίδευσης που θα παρέχεται μέσα από το internet για να παράσχει την γνωση, βήμα προς βήμα, για να χτίσετε μία επιχείρηση MLM στο internet.

Μέχρι τότε,

Καλές Επιτυχίες!
Σχόλια