Γιατί πολλοί έχουν καταλήξει να λενε ότι το MLM είναι απάτη


Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια πιο τίμια και άρτια καθορισμένη συνεργασία από ότι το δικτυακό μάρκετινγκ.

Από την ημέρα που εγγράφεσαι ξέρεις ακριβώς ποιο εισόδημα θα έχεις ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα έχεις.

Επίσης ξέρεις ότι είναι η μόνη ευκαιρία που έχεις για να δημιουργήσεις πραγματικά παθητικό εισόδημα.

Ή ακόμα μπορεί να ήσουν ήδη πελάτης λιανικής οπότε ήδη εκτιμάς τα προϊόντα. Τι καλύτερο!

Τότε, γιατί πολλοί να λένε ότι η δουλειά αυτή είναι μια απάτη και το μόνο που θέλουν μερικοί είναι να μας πάρουν τα χρήματα;

Η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή: επειδή από την αρχή δεν μας έχουν πει πάρα πολλά πράγματα, τα οποία θα έπρεπε να ξέρουμε!

Δεν μας είπαν ότι στην πραγματικότητα η δουλειά αυτή είναι πωλήσεις!

Επίσης δεν μας είπαν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που γνωρίζουμε δεν θέλουν ποτέ στη ζωή τους να ασχοληθούν με τις πωλήσεις! Δεν θέλουν να ασχοληθούν με τις πωλήσεις, ακόμα κι αν θα έβγαζαν δέκα χιλιάδες ευρώ το μήνα, ή αν η ζωή τους εξαρτιώταν από αυτό.

Στην πορεία μας είπαν ότι θα πρέπει να μάθουμε να συνηθίσουμε να ακούμε ΟΧΙ. Μας είπαν ότι πρέπει να "μοιραστούμε" την επιχείρησή μας με όλους και ότι είναι μια ευκαιρία που κανείς δεν πρέπει να χάσει κανεις! Είναι αλήθεια αυτό;

Είναι λογικό πως ο κάθε άνθρωπος που άλλα άκουσε στην αρχή και άλλα ακούει μετά νιωθει παράξενα, και νιώθει αδικημένος.Ίσως νιώθει ότι έχει παραπλανηθεί.

Επιπλέον πολλοί έχουν πει ότι "θα βάλεις άλλους να δουλεύουν για σένα!". Όταν κάποιος το ακούει αυτό δεν σκέφτεται αυτόματα ότι και αυτός θα δουλεύει για κάποιον άλλον; Είναι σωστό αυτό;

Οι απαντήσεις είναι πάρα πολύ εύκολο να δοθούν: Έχουν ειπώθει ψέματα! Αυτό είναι απάτη. Αν όμως, επειδή κάποιοι συνεργάτες ή μάλλον οι περισσότεροι συνεργάτες έχουν πει αυτά τα ψέματα, έχουν αναπαραγάγει αυτά τα ψέματα και έχουν διδάξει στο δίκτυό τους να λέει αυτά τα ψέματα, δεν σημαίνει ότι η δουλειά στο δικτυακό μάρκετινγκ είναι απάτη!

Γιατί έχουν φτάσει πολλοί συνεργάτες στο σημείο να λένε υπερβολές η ψέματα για να κάνουν συνεργάτες;

Λόγω Άγχους!

Ναι, Επειδή βλέπουν άλλους να βγάζουν μεγάλα χρηματικά ποσά και γι αυτούς περνούν οι μήνες και τα χρόνια, και δεν έχουν φτάσει στο σημείο που να βγάζουν αυτά τα χρήματα, αγχώνονται, και ψάχνουν να βρούν τρόπους για να γράψουν πιο πολλούς συνεργάτες και να κάνουν πιο πολλές οι πωλήσεις λιανικής σε βάρος των άλλων.

Σε ένα βαθμό δεν φταίνε αυτοί. Αυτό που απλά κάνουν είναι να αναπαραγάγουν ένα σύστημα το οποίο τους υπόσχεται λεφτά τα οποία θα βγάλουν αν αναπαράγουν το σύστημα. Μόνο που τα χρήματα αργούν να έρθουν, ή δεν έρχονται ποτέ.

Τελικά τι φταίει; Είναι απλό: φταίει το Σύστημα! Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι αυτή ήταν η έκφραση που μου έλεγε ο ανάδοχος μου: "Ακολούθησε το σύστημα....", έλεγε, "και θα πετύχεις!Δεν πειράζει αν δεν κάνεις πωλήσεις λιανικής.Κάνε την κατανάλωση που χρειάζεται για να είσαι ενεργός στο σύστημα, μάθε και σε άλλους να κάνουν το ίδιο και θα βγάλεις πάρα πολλά χρήματα, και θα φτάσεις στην ανώτερη κλίμακα!"

Wow! Τι απλό! Μάλλον παρα πολύ απλό.

Να σας πω; Και σε αυτόν δεν ρίχνω βάρος. Από λάθος του το έκανε. Και αυτός ακολουθούσε ένα σύστημα του που του είχαν διδάξε. Και πριν από χρόνια με αυτό έβγαλε λεφτά. Το θέμα είναι ότι το 2010 δεν γίνεται να βγάλεις λεφτά με αυτό το σύστημα.

Γιατί;

Επειδή όταν βγήκαν οι εταιρείες δίκτυακού μάρκετινγκ πριν από σαράντα - πενήντα χρόνια δεν υπήρχαν οι τρόποι διάδοσης πληροφορίας που υπάρχουν σήμερα. Υπήρχε μόνο πουο τρόπος "από στόμα σε στόμα". Όμως σήμερα οι άνθρωποι δεν ακούν όπως άκουγαν παλιότερα , γιατί δέχονται πάρα πολλές πληροφορίες.

Ο μόνος τρόπος που υπάρχει σήμερα, είναι να δωθούν οι πληροφορίες που θέλουμε όχι στόμα με στόμα, αλλά με πιο ευγενικούς τρόπους. Με τρόπους που δεν θα είναι επιθετικοί.

Και αυτή η απευθείας πώληση που μαθαίνουν στους συνεργάτες τους οι εταιρείες, είναι πια ξεπερασμένη και θεωρείται από πολλούς επιθετική. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν πάρει το μύνημα και το έχουν ήδη απορρίψει. Γι' αυτό έχουν πολύ αρνητική ιδέα για το δικτυακό, και στην ιδέα μόνο του να τους μιλήσει κάποιος βγάζουν μπιμπίκια, βάζουν παρωπίδες, κατεβάζουν ρολλά, πείτε το όπως θέλετε.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ:

Θέλετε να τα αποφύγετε όλα αυτά;

Θέλετε να μην αναγκάζεστε να κάνετε τις ίδιες κινήσεις που είναι τόσο δύσκολες και έχουν πολύ υψηλό βαθμό απόρριψης;

Θέλετε να μην χρειαστεί να ξανασηκώσετε τηλέφωνο για να κάνετε ένα τηλεφώνημα σε "κρύα αγορά";

Ελάτε να μη χρειαστεί ποτέ ξανά να προσπαθείτε ναανοίξετε την κουβέντα με το μανάβη σας, τις κοπέλες του βίντεο κλάμπ και γενικά οποιονδήποτε βρεθεί στο δρόμο μας, πρόκειμένου να προσπαθήσετε να του μεταβιβάσετε τα ίδια παρωχημένα μηνύματα με σκοπό να του "Αλλάξετε τη ζωή";

Αν, ναι, τότε κάντε εγγραφή στο blog μου, (πάνω δεξιά) για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε υλικό για τα μέλη.

Μπορώ να σας εξηγήσω πώς γίνεται η μετάβαση σε ένα τρόπο δουλειάς που είναι πραγματικά ελκυστικός.

Καλές Επιτυχίες!

Σχόλια