Τι σας χωρίζει από ένα καλό εισόδημα στο MLM?©


Τι σας χωρίζει από ένα καλό εισόδημα στο MLM?

Σας χωρίζει ότι σας χωρίζει και από οτιδήποτε έχει αξία στην ζωή. Με μία λέξη (και για πολλούς είναι μία δύσκολη λέξη) : Δέσμευση.

Ζούμε σε μία εποχή που πολλοί ζητούν ανεξαρτησία, αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι για να την κατακτήσουν, χρειάζεται να δεσμευτούν.

Η Δέσμευση είναι μία κατάσταση , που κάνει όλες τις μεγάλες αλλαγές στην ζωή μας : Με το να δεσμευτώ, κρατάω κοντά μου τον άνθρωπο που θεωρώ σημαντικό. Π.χ. η ισχυρή φιλία που νιώθουν δύο άνθρωποι ο ένας για τον άλλον, τους κάνει να δεσμεύονται μέσα τους, ότι δεν θα κάνουν πράγματα που θα δυσαρεστούσαν τον φίλο τους, για να μην τον χάσουν.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι ο αρραβώνας. Είναι μία δέσμευση που φέρνει πιο κοντά δύο ανθρώπους που αγαπούν ο ένας τον άλλον. Έπειτα, μπορούν να βασιστούν περισσότερο ο ένας στον άλλον, επειδή ο καθένας έχει αναλάβει μία επίσημη δέσμευση.

Έτσι, βλέπουμε τα δύο στάδια της δέσμευσης:

α) Εσωτερική. Αποφασίζω μέσα μου (όχι απλά νομίζω, αποφασίζω) ότι θέλω κάποιον ή κάτι κοντά μου.
β) Επικύρωση : Κάνω μία υπεύθυνη και δεσμευτική πράξη, η οποία με κρατά στην σωστή πορεία, ακόμα και αν αμφιταλαντεύομαι.

Έτσι και στο MLM:

Αν δεν δεσμευτείς θα το χάσεις. Και μαζί θα χάσεις και το υπέροχο παθητικό εισόδημα που σου προσφέρει.

Γιατί, λοιπόν, κάποιοι φοβούνται την δέσμευση;

Επειδή φοβούνται αυτό που φοβάται οποιοσδήποτε φοβάται την δέσμευση: Φοβάται ότι "δεν θα του δώσει αυτά που αξίζει".....

Για να το πω απλά: Πολλοί δεν δίνουν από τον εαυτό τους στην επιχείρησή τους στο MLM, γιατί κατά βάθος πιστεύουν ότι δεν θα τα καταφέρουν!

Έτσι, ποτέ δεν προσπαθούν αρκετά: Δεν προσπαθούν να συλλέξουν νέα ταλέντα, να αναπτύξουν νέες ικανότητες, να ακονίσουν το χαρακτήρα τους.

Δεν θέλουν να δώσουν, επειδή δεν έχουν δεσμευτεί με αυτήν την επιχείρησή τους.

Δεν είναι λογικό, λοιπόν, αφού κάνουν χλιαρές προσπάθειες, να έχουν και χλιαρά αποτελέσματα;

Εσείς, αν συναντήσετε έναν άνθρωπο που του μιλάτε και σας απαντά μετά βίας ή αδιάφορα, και γενικά σας έχει "γραμμένο", πόσες πιθανότητες έχετε να γίνετε φίλοι μαζί του;

Έτσι και στην επιχείρηση με το MLM. Αν το έχετε γραμμένο, θα σας έχει γραμμένο.

Αν από την άλλη το "φλερτάρετε" απλά - δηλ. του δείχνετε κάποιο ενδιαφέρον, αλλά δεν δεσμεύεστε, θα έχετε μία χλιαρή σχέση μαζί του.

Η δουλειά σας, θα σας αποφέρει τόσα χρήματα, όση είναι και η δέσμευση μαζί της. Γι' αυτό και βλέπετε άτομα με πολύ λιγότερα προσόντα από εσάς να βγάζουν πολλά περισσότερα χρήματα (ενώ ξεκινήσατε μαζί).

Τελικά, σκεφτείτε το: Πρέπει να είναι το MLM αρκετά καλό για εσάς, ή πρέπει γίνεστε αρκετά καλοί μαζί του;


Σχόλια