Δεν πουλάμε το 'Όνειρο" - Πρσφέρουμε μία πραγματική επιχείρησηΣε πολλές παρουσιάσεις ευκαιριών MLM , ακούμε συχνά για το 'Όνειρο" ..... Ότι το να έχεις όνειρα είναι σημαντικό και ότι αυτά σε καθοδηγούν.... κτλ κτλ κτλ

Το να κάνεις όνειρα είναι το μόνο εύκολο - Το να έχεις μία ιδέα δεν σε κάνει ξεχωριστό ή πετυχημένο. Το να ποθείς ένα ακριβό αυτοκίνητο ή σπίτι, ή το να φθονείς την επιταγή του "παλιού" στην εταιρεία δεν σε κάνει και ικανό να πετύχεις.

Αυτό που φέρνει την επιτυχία είναι ένα σίγουρο Σχέδιο Επιτυχίας και η σκληρή δουλειά που απαιτείται για να το πραγματοποιήσεις σχετικά γρήγορα.Και να γνωρίζετε ότι αυτό το σχέδιο έχει ότι έχει και κάθε σχέδιο - γραμμούλες και σχηματάκια : Σαν να χτίζεις ένα σπίτι.

Οι πραγματικές επιχειρήσεις έχουν φτιαχτεί με προσεκτικό σχεδιασμό και σκληρή δουλειά για την υλοποίησή του.

Θέλετε να δείτε ένα σχέδιο επιτυχίας και από τι αποτελείται;

1 - Χρειάζεστε προϊόντα που να μπορούσαν να γίνουν αγαπητά και χωρίς να προωθηθούν από το δικτυακό μάρκετινγκ - ειδικά σήμερα, όσο λιγότερο μπλα μπλα, τόσο το καλύτερα. Πρέπει να θέλατε να τα ξαναγοράσετε από το ράφι του καταστήματος. Έτσι ξέρεις ότι οι τζίροι σου είναι εγγυημένοι.

2 - Θέλετε κάτι απλό που να μπορεί να εκτιμηθεί και από τον πολύ κόσμο, ώστε να μην χρειάζεται να είσαι επιστήμονας για να το εξηγήσεις. Τότε, ο πολλαπλασιασμός σταματά να είναι στην θεωρία και γίνεται πράξη.

3 - Θέλεις ένα προφίλ προϊόντος - εταιρείας - πλάνου - υποστήριξης που να ελκύει και ηγέτες στην ομάδα σου. Τότε έχεις ταχεία ανάπτυξη.

4 - Πρέπει να μην βιάζεσαι - όσο πιο καλά το μελετήσεις τόσο πιο καλά θα πας. "Σπεύδε βραδέως" έλεγαν σοφά οι αρχαίοι. Τότε δεν θα σκοντάφτει η ανάπτυξή σου.

Τότε μόνο ο κόπος σου στην ανάπτυξη δικτύου δεν θα πάει χαμένος. Και σίγουρα τότε θα δεις και τα όνειρά σου να γίνονται πραγματικότητα.

Θέλεις να μάθεις πώς όλα αυτά υπάρχουν σε ένα σύστημα;

Σχόλια