Γιατί το γανόδερμα (Reishi ή Omanitus) γνωρίζει τόσο ραγδαία ανάπτυξη;
- Επειδή το Γανόδερμα φέρνει αποτελέσματα στην υγεία που είναι άμεσα. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να έχουμε αυτή τη στιγμή, για πρώτη φορά, προϊόν που να παραδίδει τόσο γρήγορα μετρήσιμα αποτελέσματα στην υγεία και να είναι τα οικονομικότερα της αγοράς. Καθώς οι εμπειρίες υγείας αυξάνονται κάθε εβδομάδα, αυξάνεται και η πίστη μας στο γανόδερμα. dxnganoderma.net/products
- Επειδή η DXN είχε πρώτη την ιδέα να χρησιμοποιήσει τον καφέ ως μέσο διάδοσης του γανοδέρματος. Η DXN ξεκινησε το 1993, αλλά η έρευνα για την θεραπευτική δύναμη του Γανοδέρματος ξεκίνησε από τον ιδρυτή της, Dr Lim Siow Jin 10 χρόνια νωρίτερα. Ο Dr Lim έκανε την διδακτορική του διατριβή επάνω στην ιατρική χρήση του γανοδέρματος και έτσι ξεκίνησε την μαζική παραγωγή, η οποία μέχρι τότε γινόταν σε μικρή κλίμακα στον κόσμο. 
- Ο πιο εύκολος τρόπος για να μάθει κάποιος για το γανόδερμα είναι πίνοντας έναν καφέ με έναν  ανεξάρτητο αντιπρόσωπο. Δεν χρειάζεται ούτε προλόγους, ούτε θεωρία. Η δουλειά μας είναι απλή και γνωρίζει εύκολα μεγάλη αποδοχή. Στην πράξη βλέπουμε ότι πολλοί προτιμούν στην επόμενη παραγγελία τους το γανόδερμα ή την σπιρουλίνα της DXN κατευθείαν σε συμπλήρωμα ( Έχουν έγκριση του ΕΟΦ). Άλλοι θέλουν να δουν πώς μπορούν να το κάνουν πηγή εισοδήματος. Ευχαριστούμε την DXN που έχει κάνει την δουλειά μας τόσο απλή! 
- Η ποικιλία προϊόντων της DXN βοηθά. Μόνο με τον καφέ, αν θέλετε ένα τίμιο εισόδημα, δεν μπορείς να χτίσεις ένα παθητικό εισόδημα. Έτσι η DXN φροντίζει να μας φέρνει νέα προϊόντα που ανεβάζουν περισσότερο τις καταναλώσεις από το αγοραστικό κοινό που έχουμε δημιουργήσει. 

Τα παραπάνω σχόλια δεν είναι θεωρητική μελέτη. Είναι το αποτέλεσμα του λίγου χρόνου που ασχολούμαι με την DXN. To βρήκα εύκολο να δημιουργήσω 6 ομάδες Star Agent ώστε να γίνω Star Diamond. Κάνοντας ένα μικρό δίκτυο ευεξίας και υγείας το εισόδημά μου είναι τώρα γύρω στα 2500€. Το ίδιο θέλω και για όλους τους συνεργάτες που χρησιμοποιούν την υποστήριξη που μας έχει φτιάξει η DXN Greece.

Σχόλια