Μαθαίνοντας την δικτύωση από τον ιδρυτή της DXN, Dr Lim

Δεν είναι δύσκολο να περιγράψω αυτόν τον επιστήμονα: είναι ο πιο ταπεινός πολυεκατομμυριούχος (ή σε δολάρια δισεκατομμυριούχος) που μπορείς να γνωρίσεις. 


Δεν θα σου πει απλά πώς να βγάλεις χρήματα, όπως δεν θα σου πει πώς να θεραπεύσεις μία ασθένεια απλά. 


Το δικό του μυαλό ασχολείται με το να λύνει το πρόβλημα από την ρίζα. Όπως λέει και ο ίδιος: "Δεν θεραπεύουμε την ασθένεια, αλλά το σώμα". Όταν έρχεται κάποιος στον Dr Lim δεν είναι σκοπός του να σταματήσει τα συμπτώματα, αλλά να βοηθήσει το σώμα να ξαναβρεί την χαμένη του ισορροπία. 


Έτσι και στο κομμάτι τους εισοδήματος, δεν σε βοηθά να κάνεις μία αρπαχτή, πουλώντας πακέτα προϊόντων κτλ. Σε βοηθά να αποκτήσεις ένα παθητικό εισόδημα με διάρκεια. 


Το θέμα είναι ότι μας δίνει να το καταλάβουμε τόσο καλά γιατί ξέρει τι του γίνεται. Έχει βρει ο ίδιος ισορροπία. Και στο σώμα και στο πνεύμα. Απλά διαδίδει αυτά που βρήκε ότι είναι καλά. 


Το αποτέλεσμα είναι προβλέψιμο και αναμενόμενο: αυτοί που τον ακούν διαδίδουν αυτά που έχουν μάθει. Σε ποιους; στους τριγύρω μας. Αυτοί βλέπουν ότι έχουμε αποτελέσματα. Τι κάνουν; Κάνουν ότι κάνουμε. Και έτσι φτάνουμε να έχουμε ένα μεγάλο δίκτυο 4.000.000 ατόμων που αυξάνεται διαρκώς. Χωρίς εφέ. Χωρίς μεγάλα λόγια. Μόνο με την αλήθεια της μόνης εταιρείας mlm στον κόσμο που φέρει 3 πρότυπα ISO. Και αυτό το υπογράφουμε. 


Γι' αυτό μπορώ να πω ότι αν και ο Dr Lim δεν είναι δικτυωτής, είναι ο καλύτερος δικτυωτής που έχω γνωρίσει.  

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Η Αποψη σας μετράει!