Η απλότητα φέρνει και αυτόματο εισόδημαΤΟ παθητικό εισόδημα είναι από μόνο του μία επιστήμη - αλλά τα πράγματα είναι απλά όταν επικεντρωθείς στην ουσία: Σκοπός είναι να βγαίνουν χρήματα χωρίς να χρειάζεται να είμαστε από πάνω του! 

Δηλαδή, αν χρειάζεται συνέχεια υποστήριξη, παρακίνηση και τηλέφωνα, τότε μπορούμε να έχουμε ακόμα και μεγάλο εισόδημα από το mlm, αλλά να μην μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ως παθητικό εισόδημα. *(Παθητικό εισόδημα ή αλλιώς Συνεχόμενο Παραμένον Εισόδημα από Δικαιώματα) 

Τώρα, το κλειδί που ανοίγει τον δρόμο για αυτό είναι η απλότητα. 

Αν ένας τρόπος δουλειάς είναι απλός, τότε λειτουργεί όπως η μίζα για τον κινητήρα: τον ξεκινά μία φορά και δεν χρειάζεται να δουλεύει συνέχεια. 

Στην περίπτωση της δικής μας δουλειάς, αυτό γίνεται με το να ενσωματώνεται η δουλειά μας στην καθημερινότητά μας, χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Σκοπός είναι ούτε εμείς να καταλαβαίνουμε ότι δουλεύουμε. 

Γιατί; Επειδή όσο νομίζουμε ότι επενδύουμε στην δουλειά μας, τόσο απαιτητικοί γινόμαστε με τον εαυτό μας και από τους άλλους. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, σταματάμε να είμαστε ελκυστικοί και άρα αποδοτικοί σε νέες εγγραφές και οι υπάρχοντες συνεργάτες μας ίσως ξενιστούν.

Το μυστικό: Πάρτε για παράδειγμα την επιχείρησή μας, που έχει να κάνει εν μέρει με τον υγιεινό καφέ. Ο καφές δεν σχετίζεται με το άγχος, αλλά είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητάς μας - και μάλιστα ένα ευχάριστο και χαλαρωτικό κομμάτι. Έτσι και η δουλειά πρέπει να γίνεται χαλαρά - όχι με χαλαρότητα όμως- και κάθε μέρα. 

Πρακτικά αυτό γίνεται, όταν στην δουλειά μας δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανέναν, και είμαστε ήρεμοι και ουσιαστικοί. Πολλοί χάνουν το παιχνίδι, επειδή αγχώνονται για να πάνε από το Α στο Ω με την πρώτη φορά. 

Όταν, όμως, κάποιος αντιλαμβάνεται ότι οι συνεργάτες μας είναι ανεξάρτητοι συνεργάτες, καταλαβαίνουν ότι ο μόνο τρόπος για να πάμε μπροστά είναι μέσω τη έλξης και όχι μέσω τη πίεσης ή της χειραγώγησης της άποψής τους. 

Οπότε, χαλαρώστε, αν  δεν κάνετε την εγγραφή δεν έγινε και τίποτα - θα γίνει. Αν κάνατε την εγγραφή , πάλι δεν έγινε και τίποτα, γιατί ο συνεργάτης σας θα πρέπει να μπορεί να κάνει κι αυτός το ίδιο για να βγάλετε χρήματα. 

Κάθε μέρα μιιλήστε σε τόσους ανθρώπους όσους καφέδες πίνετε. Κάντε και θα δείτεΣχόλια