Δώρα σε μορφή γνώσης

 Τα δώρα γνώσης δεν είναι από εμένα, αλλά από έναν πολύ ταπεινόφρονα πολυεκατομμυριούχο, τον ιδρυτή και πρόεδρο της DXN, Dr Lim. Μας τα έδωσε στο πρόσφατο 1ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Ηγεσίας DXN.

 Επειδή είναι μεγάλη μου τύχη να είμαι συνεργάτης του, θα ήθελα να σας μεταφέρω μερικές σκέψεις που μπορούν να βοηθήσουν την δική σας επιχείρηση mlm να πάει μπροστά.  Ο Dr Lim μας είπε:

- "Πρέπει να διαχωρίσουμε την φαντασία από την πραγματικότητα" . Αυτό σημαίνει ότι μερικές φορές κάτι μας παρουσιάζεται και φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Είναι επειδή δεν είναι. Βλέπετε, όταν ξεκινά να κάνει κάποιος DXN, δεν συνταράσσεται, γιατί κάνει κάτι ρεαλιστικό - απλά αλλάζει τον καφέ του για αρχή -  που φέρνει πραγματικά χρήματα σε όποιον το ακολουθήσει. Από την άλλη, πολλοί χάνουν τον ύπνο τους μετά από μία παρουσίαση ενός νέου πλάνου, αλλά μετά από λίγο ξεφουσκώνουν μπροστά στα κύματα δυσκολιών που υπάρχουν στον πραγματικό κόσμο. Μην αποφασίζετε βιαστικά. Σκεφτείτε το. 

- " Οτιδήποτε μεγάλο, πρέπει να ξεκινήσει από μικρό" . Στην συνέχεια ο Dr Lim μας μίλησε για τον σπόρο ενός μεγάλου δέντρου. Ξεκινάει από κάτι μικρό, σιγά σιγά μεγαλώνει, κάνει ρίζες και μετά γίνεται μεγάλο και θαλερό και αντέχει τις μπόρες της ζωής. 

 Μεγάλες εταιρείες όπως η Apple και η Mirosoft ξεκίνησαν από ένα γκαράζ! 

 Απεναντίας, να προσθέσω εγώ, είδαμε τα τελευταία χρόνια και στην χώρα μας εταιρείες να έρχονται με εφφέ, με μεγάλα κεφάλαια, μεγάλες υποσχέσεις και με μεγάλα ονόματα - έμμισθους "δικτυωτές"  που φυσικά δεν πιστεύουν σε αυτό που λένε, απλά πήραν χρήματα  για να διαφημίσουν την εταιρεία - και μόλις τελείωσε ο χρηματισμός της αγοράς, διαλύθηκε και το δίκτυο. 


 Αν είστε απλοί άνθρωποι όπως εμείς και θέλετε κάποια στιγμή να αλλάξετε την ζωή σας με την βοήθεια του δικτυακού μάρκετινγκ, έχω να συστήσω να κάνετε ό,τι έκανα κι εγώ. Βρείτε τον πιο απλό τρόπο δουλειάς. Μετά απλά απολαύστε τις επιτυχίες με σίγουρο το κάθε βήμα!

- Αν θέλετε να μάθετε τον πιο απλό τρόπο δουλειάς, τότε όλα ξεκινούν με το να δοκιμάσετε ένα από τα υπέροχα προϊόντα μας! Ζητήστε τα από την φόρμα στα δεξια. Σχόλια