Αν ήταν να κάνεις μερικές προσλήψεις...

Ή αλλιώς : "Μια διαφορετική ματιά στην ατάκα "Γίνε αφεντικό του εαυτού σου""

Κι εγώ , μέχρι να πιάσω το νόημα, στην δική μου επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ δεν ήμουν ούτε αφεντικό, ούτε υπάλληλος, ούτε κι εγώ ήξερα τι ήμουν.

Γι' αυτό το λόγο δεν είχα και ανθρώπους να με ακολουθήσουν, και αντί για χιλιάδες άτομα δίκτυο, είχα λίγους. 

Το μεγάλο πρόβλημα των περισσοτέρων είναι ότι δεν κάνουν προσλήψεις στην δουλειά τους. Δεν είναι αφεντικά ούτε του εαυτού τους, ούτε και οι άλλοι μπορούν να δουν μία επιχείρηση. 

Αυτό που θα κάνει την διαφορά από το να έχετε 15 στις 20 εγγραφές, αντί για 2 στις 20, είναι το εξής: να χειρίζεστε την κατάσταση σαν να ψάχνατε προσωπικό για την επιχείρησή σας. 

Δηλαδή, αν κάνατε είχατε μία επιχείρηση και δίνατε μισθό, θα είσασταν κάπως έτσι: 

- Δεν μπορείτε να προσλάβετε τους πάντες
- Ο υποψήφιος υπάλληλος σας θα πρέπει να έχει καλή άποψη για αυτό που κάνετε, αλλιώς μπορεί να κάνει ανυπολόγιστη ζημιά με την κακή του στάση
- Θα πρέπει να θέλει το άτομο να εκπαιδευτεί - κι εσείς θα πρέπει να μπορείτε να του δείξετε ακριβώς τι θα κάνει
- Άρα, θα ήσασταν πολύ επιλεκτικοί


Ας δούμε πώς εφαρμόζεται αυτό στην δουλειά μας ( ή μάλλον πώς ΔΕΝ το εφαρμόζουν πολλοί και την πατούν) :

- Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι όλοι κάνουν για αυτό που κάνουμε. Όλοι κάνουν για καταναλωτές μας - ειδικά επειδή όλοι ενδιαφέρονται για την υγεία τους κι εμείς έχουμε πραγματικές λύσεις. Τα παρακάτω σημεία δείχνουν το γιατί.

- Αν κάποιος δεν θέλει να κάνει ένα σταδιακά αυξανόμενο εισόδημα από το δικτυακό ΤΩΡΑ, γιατί να προσπαθούμε να τους πιέσουμε; Ας είναι καταναλωτές και αυτοί γίνονται οι καλύτεροι συνεργάτες. Και αυτό γιατί αποκτούν εκτίμηση για αυτό που έχουμε και μετά όταν το συστήνουν έχουν απήχηση.

- Πολλοί δεν ξέρουν να εξηγήσουν απλά το τι θα πρέπει να κάνει ο άλλος ακριβώς. Εγώ λέω τα εξής απλά: "1. Εφόσον σου αρέσουν τα προϊόντα, πρέπει 2. να γράψεις για αυτό στην δωρεάν σελίδα σου, 3. να ακολουθήσεις την μεθοδο διαφήμισης που έχουμε ετοιμάσει, και θα σε βρει νέος κόσμος, όπως εσύ βρήκες εμένα 4. να ενημερώσουμε μαζί τα άτομα που θα έρθουν ώστε να μάθεις την δουλειά στην πράξη. Σε ένα μήνα 5. θα μπορείς να τα κάνεις όλα κι μόνος σου" 

Εφόσον αυτό το σύστημα δουλεύει 100%, δίνω μία σταθερή δουλειά - σε όποιον δεν βιάζεται. 

αν κάποιος βιάζεται για χρήματα, ας κάνει πωλήσεις. Ευτυχώς, έχουμε ένα προϊόν που θέλουν να το ξαναγοράσουν! 

Άρα, δίνω μιά έτοιμη δουλειά.

- Άρα, δεν θα κάνω δουλειά με όλους. Έτσι η δουλειά αυτή αποκτά αξία. Δεν θέλουμε τα χρήματα του κόσμου και γι' αυτό έχουμε και: ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή , δεν έχουμε ακριβα πακετα εκκίνησης, και έχουμε σχεδόν δωρεάν τον καφέ, χρεώνουμε μόνο το βότανο. 

Στην DXN ο κόσμος γράφεται και χωρίς παρουσίαση. Ξεκινά με 2 κουτιά καφέ: ένα για τον εαυτό του και ένα για να διαφημίσει. Και μετά απολαμβάνει τα αποτελέσματα. 

Γιατί να μην απλαύσετε τον πιο απλό τρόπο δουλειάς που είδατε ποτέ; 


22/11/2012 Χατζηγιάννης Παύλος - Healhty Income Team


Σχόλια