Επιτυχία στο MLM τον καιρό της Κρίσης -Μία από τις αγαπημένες συνήθειες μου στο MLM είναι η ανάγνωση ιστοριών επιτυχίας στο MLM. Με βοηθάει να ταυτίζομαι με τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν αυτοί οι άνθρωποι και πώς πέτυχαν με την εφαρμογή δικτύωσης που επέλεξαν.
Είναι εκπληκτικό το πώς πέτυχαν άνθρωποι από κάθε υπόβαθρο, και κοινωνικό status: από γιατρούς μέχρι ανθρώπους με ελαχιστη μόρφωση και από επιχειρηματίες μέχρι και άτομα στα πρόθυρα της αυτοχειρίας λόγω χρεών. Άτομα από χώρες που μόλις είχαν υποτιμήσει το νόμισμά τους, ή η χώρα τους βρίσκονταν υπό ανάκαμψη από περίδο κρίσης και παρακάτω θα παραθέσω μερικές τέτοιες ιστορίες.
Ποιος είναι ο κοινός παρονομαστής τους; Φυσικά, πάντα δεν θέλουμε να μάθουμε ένα μυστικό που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που διαχειριζόμαστε την δουλειά του δικτυακού και που θα μας κάνει πετυχημένους και ό,τι άλλο φανταζόμαστε.
Την απάντηση αποκρυστάλλωσε ο εκλειπών μεγάλος MLM δάσκαλος, ο Jim Rohn, στο εξής παράδειγμα: «Πάει ο αγρότης στον αγρό και λέει στο χωράφι: ‘’Δωσ’ μου σοδεια γιατί πεινάω, έχω ανάγκη. ‘’ και το χωράφι λέει: ‘’Μη μου φέρνεις την ανάγκη σου – φέρε μου τον σπόρο σου’’» (Dont bring me your Need Bring me your Seed)
Έτσι, πολλοί, σκεφτόμενοι την ανάγκη τους και ζητώντας μία άμεση λύση, πέφτουν σε έναν φαύλο κύκλο χωρίς γυρισμό. Όσο στενή και να είναι η οικονομική μας κατάσταση, πρέπει κάποια στιγμή να σπάσουμε τα όριά μας και να βάλουμε τον εαυτό μας, το εγώ μας πίσω.
Διαβάζωντας   ιστορίες επιτυχίας, πέτυχα και αυτή του πιο μεγάλου εισοδηματία της DXN, του Μπουντιμαν Σαλίμ – αυτός βγάζει λίγες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το μήνα.... Στην ομιλία του έδειξε ότι δεν το παίζει μεγάλος και ακόμα ασχολείται με την διανομή προϊόντων – δεν το θεωρεί ποταπό. Επίσης, μία υπερχρεωμένη κυρία – η οποία δεν είχε ούτε για τις βασικές ανάγκες -  από το φτωχό Μεξικό εξήγησε ότι όταν ξεκίνησε την DXN περίμενε 3 χρόνια για να ανοίξει η εταιρεία και  οταν ήρθε το 1ο κοντέινερ έβαλε τα κλάματα. Τώρα το δίκτυό της κάνει τζίρους εκατομμυρίων το μήνα αν και έχουν μόνο 3 από τα πολλά προϊόντα της ΔΧΝ.

Αυτή τη στιγμή προσφέρουμε εξασφάλιση με το μοναδικό σύστημα που κλειδώνει έστω και την ελάχιστη ανάπτυξη κάθε συνεργάτη. Πέτυχε και στις χώρες με την πιο μεγάλη ανάγκη. 
Πίστεψα ότι η DXN είναι η επόμενη εταιρεία του Δισεκατομμυρίου στο MLM και έτσι την έφερα στην Ελάδα – Κύπρο – Βουλγαρία. Η εταιρεία είναι στημένη αλλά καινούρια. Αν το όνειρό σας είναι να πετύχετε με μία μεγάλη εταιρεία δικτυακού που ήρθε ΤΩΡΑ στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή μας, τώρα είναι η ώρα.


Μάθετε περισσότερα από τα webinar μου για την Πραγματικά Αστείρευτη Ροή Εισοδήματος (Π.Α.Ρ.Ε.) και  από το Δωρεάν ηλεκτρονικο σύστημα που έχει τα πάντα: δωρεάν υπηρεσία βιντεομηνύματος, δωρεάν autoresponders και ισtοσελίδες με flash.
Συμπληρώστε την φόρμα, ζητήστε δείγματα, ξεκινήστε απλά, πετύχετε σίγουρα.


- Τα παραπάνω λόγια, αρκτικόλεξα, συνθήματα, και ειδικά το Π.Α.Ρ.Ε. και η σειρά των λέξεων που το παράγουν αποτελούν πνευματική μου ιδιοκτησία που διασφαλίζεται από την ελληνική νομοθεσία, χρονοσφραγίδες καθότι αποτελεί πρότυπο δημιουργικό έργο -
Σχόλια