Η σωστή ανάπτυξη της επιχείρησής σας - 1

Η ανάπτυξη της επιχείρησής σας στο MLM έχει πολλά κοινά στοιχεία με την ανάπτυξη ενός δέντρου στην φύση. Ας εισάγουμε αυτή την ιδέα με μερικές βασικές έννοιες. 

Η επιχείρησή σας στο δικτυακό είναι σαν ένα κατά γράμμα δέντρο. Έχει ένα ορατό κομμάτι και ένα αόρατο: έχει κλαδιά που κάνουν καρπούς, αλλά έχει και ρίζες που τρέφουν το δέντρο.

Το ορατό κομμάτι της επιχείρησής σας είναι το δίκτυό σας, που παράγει καρπούς, δηλαδή σας αποφέρει κέρδη. 

Το αόρατο κομμάτι είναι μέσα σας. Οι ρίζες του δικτύου είναι που τρέφουν το δίκτυο με νέες ιδέες, παρακίνηση, promotion, έμπνευση. Σε περίπτωση που αισθάνεστε ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, καλύτερα να ενταχθείτε σε μία ομάδα που έχει leaders που να μπορούν να το κάνουν. 

Η ΣΩΣΤΗ ΑΡΧΗ: Είναι βασικό να πάνε βαθιά οι ρίζες σας, σαν να λέγαμε, μέσα στο δικό σας μυαλό. Πάρτε για παράδειγμα την καρυδιά: "Όταν φυτεύουμε μία καρυδιά", όπως μου είπε ένας φίλος μου, "πρέπει να ρίχνουμε πολλούς τενεκέδες νερό, ώστε το νερό να πάει βαθιά. Έτσι και η καρυδιά θα ρίξει βαθιά τις ρίζες της. Όταν θα γίνει μεγάλο δέντρο, δεν θα κινδυνεύει να πέσει από τους δυνατούς ανέμους". 


Το παράδειγμα τα λέει όλα. Έτσι το δίκτυό σας είναι τόσο σταθερό, όσο οι δικές σας ρίζες μέσα σας. 

Οι ερωτήσεις που πρέπει να αναρωτηθεί κάποιος είναι: 
- "Πόσο συχνά διαβάζω βιβλία;"
- "Μήπως κάθε λίγους μήνες συστήνω και κάτι διαφορετικό στους συνεργάτες μου;"
- " Με αναγνωρίζουν ως κάποιον αξιόπιστο, ώστε να με ακολουθήσουν;"

www.plousiosanergos.com

Σχόλια