Τι σημαίνει το να "ασχολούμαι" με το MLM;

Περνώντας από το γραφείο ενός φίλου μου τις προάλλες, ο συνεργάτης του με ρώτησε: "Τι εταιρείες έχεις;" 

Εντάξει, δεν κρατήθηκα από το να γελάσω - καλοπροαίρετα. Κατάλαβα, ότι πολλοί έχουν περάσει από εκεί, και αυτό που ξέρουν να κάνουν είναι να προτείνουν την μία εταιρεία ή την άλλη, και ό,τι πιάσουν.


Μετά μπορεί να αναρωτιούνται τι κάνουν και δεν πετυχαίνουν, και έτσι πηγαίνουν από εταιρεία σε εταιρεία.
Θα το ξαναπώ: Αν θέλεις να αποκτήσεις μεγάλο και παντοτινό επαναλαμβανόμενο παθητικό εισόδημα (Ε.Π.Ε.) υπάρχει ένας τρόπος: Να επιλέξεις την καλύτερη ευκαιρία που μπορείς να βρεις και να προσκολληθείς σε αυτήν. 

Δεν αρκεί να ασχολείσαι με το MLM. Πρέπει να το εκπροσωπείς.

Αν δεν σε ενδιαφέρει το Ε.Π.Ε. και θέλεις να φραγκάκια από τις εγγραφές ή δεν σε πειράζει να φτιάχνεις συνέχεια δίκτυα από την αρχή, ΟΚ!

Αλλά, αν θέλεις το καλό εισόδημα - και κυρίως το σταθερό εισόδημα - τότε πρέπει να κάνεις κάτι καλύτερο από το να συστήνεις μια εταιρεία. Δηλαδή, εσείς ξέρετε πολύ κόσμο να ξυπνάει το πρωί και να λέει: "Χμμμ...Σε ποια εταιρεία MLM να γραφτώ σήμερα"...? 

Απλά κανένας δεν καίγεται για να του μιλήσεις για την εταιρεία σου, ή όπως είναι της μόδας τελευταία: "Έλα να σου πω για μια δουλειά". Πφφφ... 

- "Και τι πρέπει να τους πω για να τους πείσω;" Αυτή είναι μια συχνή ερώτηση. Βέβαια, έχει 3 θεμελειώδη λάθη μέσα της, που δείχνει ότι κανείς δεν σας έχει θέσει σωστά το θεμέλιο για να πετύχετε στο MLM. Αυτό δεν είναι δικό σας λάθος. 

Επειδή, πρέπει να κλείσω αυτό το άρθρο, αν θέλετε να σας στείλω μια σειρά βίντεο που να εξηγεί το πώς μπορεί να ξεκινήσει κάποιος σωστά μια συζήτηση και να πετύχει  το αποτέλεσμα, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα ή να μου στείλετε email στο tellsystem@yahoo.co.uk

Παύλος Χατζηγιάννης

Σχόλια