7 τρόποι για να σας ακούν πιο αποτελεσματικά.

Έχετε αναρωτηθεί γιατί για πολλούς τα πολλά χρόνια σε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις, η πείρα και η προσωπική βελτίωση δεν έχει αποδώσει τα δέοντα σε εισόδημα στο MLM? 

Ή, ίσως, η επιτυχία να ήταν περιστασιακή - δεν κρίνω, είναι κάτι που συμβαίνει.  

Η δουλειά μου είναι να πω τι με βοήθησε να αλλάξω αυτή την κατάσταση για εμένα.

Βλέπετε, σε κάθε άνθρωπο που μιλάμε, μας μετράει. Δεν κοιτάει μόνο ό,τι του λέμε. 

Πώς γίνεται τα λόγια μας να μετράνε περισσότερο; 

Ας δούμε 7 τρόπους:

1. Μίληστε λιγότερο - τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Αν έχεις από πίσω σου ένα σύστημα με άφθονη πληροφορία σε παρουσιάσει και βίντεο - ειδικά με σύστημα με βιντεομηνύματα - βοηθά πολύ

2. Μην κάνεις στυλιζαρισμένες/ στημένες παρουσιάσεις. Οι παρουσιάσεις ένας-προς-έναν μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικές αν δίνουμε όση πληροφορία χρειάζεται κάποιος τώρα και αφήνουμε και άλλα για μια άλλη φορά. Αυτό μας αφήνει το περιθώριο για να δείξουμε προσωπικό ενδιαφέρον. 

3. Δείξτε προσωπικό ενδιαφέρον. Θα παρατηρήσετε ότι έχετε πιο πολλά αποτελέσματα αν έχετε πολλές και σύντομες επαφές από ότι μακροσκελείς και κουραστικές παρουσιάσεις. Κρατήστε σημειώσεις και επανέλθετε με αυτό που τους τάξατε  ή σας έχουν ζητήσει. 

4. Να έχετε να πείτε κάτι σοβαρού ενδιαφέροντος. Μην σπαταλάτε τον χρόνο των άλλων για πράγματα που φαίνονται ψεύτικα. Για εμένα πιο σοβαρό θέμα από την υγεία δεν υπάρχει. Αν ασχοληθείτε με αυτόν τον τομέα και έχετε ένα προϊόν που έχει εκατοντάδες ιστορίες υγείας, τότε θα έχετε πάντα κάτι σοβαρό και παράλληλα ενθουσιώδες να μοιραστείτε

5. Να κοιτάτε στα μάτια. Αυτό είναι πολύ εύκολο όταν λέτε την αλήθεια και όταν έχετε πεποίθηση για το αντικείμενό σας. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Μα, μόνο αν έχετε κάτι πολύ δυνατό που ξεχωρίζει! 

6. Επιλέξτε κάτι που ξεχωρίζει. Όσο και αν οι εταιρείες MLM σας λένε ότι το "προϊόν είναι καλό" ή το "το προϊόν είναι πιστοποιημένο", αυτό δεν αρκεί για να αγοράσει κάποιος τα προϊόντα της εταιρείας σας. Το προϊόν αγοράζεται από τον κόσμο για να ένα αποτέλεσμα. Π.χ. όσο πιστοποιημένος και να είναι ένας π.χ. χυμός από ένα φυτό, αν δεν υπάρχει πληθώρα αποτελεσμάτων στην υγεία ανθρώπων που εγώ το συστήνω, δεν υπάρχει λόγος για να το πάρει ο άλλος - μπορεί μερικές φορές για να μου κάνει το χατήρι. Όμως έτσι δεν χτίζω εισόδημα. 

7. Να είστε ήρεμη δύναμη. Πώς γίνεται αυτό. Όταν ξέρετε ότι έχετε κάτι πολύ δυνατό, δεν σας νοιάζει αν θα το πάρει ο άλλος. Και αυτή η ηρεμία πείθει ότι δεν κοιτάζετε το συμφέρον σας, αλλά θέλετε το καλό του άλλου. 

Κι ένα τελευταίο: η λέξη "προϊόν" είναι λέξη ταμπού. Για να μην πάθετε ότι ο τύπος της εικόνας.       
Μιλώντας στην αρχή για εργαλεία, βίντεο κτλ, δείτε, αν 
θέλετε, το παρακάτω:Έχετε απορίες, διαφωνίες, ή θα θέλατε περισσότερες εξηγήσεις για το πώς να αναπτύξετε την δική σας δικτυωτική ικανότητα; Υπάρχει η φόρμα στα δεξιά για επικοινωνία μαζί μου.


Σχόλια