Η διαφορά του να είσαι Leader ή Αντίγραφο

Η επιτυχία σημαίνει το να είσαι leader. Δηλαδή να χαράσεις πορεία και να αποδεικνύεις ότι είσαι μπροστά. Αυτό το post είναι μια απάντηση σε ψέματα που έχουν ειπωθεί για εμάς τα τελευταία 3 χρόνια. 

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το πώς μας το έδειξε την ηγεσία η DXN και, φυσικά, ο ιδρυτής της, Dr Lim. 

H φιλοσοφία του Dr Lim είναι να κάνει τα πράγματα όπως πρέπει για να έχει το κατάλληλο αποτέλεσμα, μη κοιτώντας αριστερά ή δεξιά, μην αντιγράφωντας κανέναν. Αντίθετα, ηγείται στην αγορά. 

Αυτός είναι ο λόγος που η DXN έχει τόσα αντίγραφα, εφόσον είναι η αρχική εταιρεία που ξεκίνησε το MLM με το γανόδερμα, αρχικά ως φαρμακευτική τον Οκτώβριο του 1992 και έπειτα ως direct sales τον Απρίλιο του 1993. 

Έχοντας αυτή τη φιλοσοφία και εμείς, δεν κοιτάξαμε να αντιγράψουμε το στυλ δικτυακού που έχουν τα άλλα MLM, δηλαδή "ω,τι καλό το προϊόν, το πλάνο, ελάτε να γραφτείτε κτλ κτλ κτλ". 

Τι είναι αυτό που κάνει την DXN να έχει επιτυχία; 

Είναι απλό: έχουμε ένα προϊόν που δεν μπορεί να αντιγραφεί. Δεν είναι ούτε ο καφές, ούτε το γανόδερμα, ή άλλα προϊόντα. 

Αυτό που προσφέρει η DXN και δεν βρήκαμε πουθενά αλλού είναι τα αποτελέσματα στην υγεία. Αυτό είναι το βασικό μας προϊόν, και δεν βρέθηκε ικανό αντίγραφο μέχρι τώρα.

Φυσικά, πολλοί προσπάθησαν να αντιγράψουν το γανόδερμα και τον καφέ - δικαίωμά τους. Αλλά τι έχουν να επιδείξουν ως αποτέλεσμα; Λίγα πράγματα. Ναι, είναι καλά όλα τα προϊόντα.

Αλλά το καλό δεν είναι αρκετό - πρέπει να έχει το καλύτερο αν θέλεις να πετύχεις μέσα στην κρίση.

Δεχόμαστε κάθε σύγκριση - το προϊόν παραδίδει αποτέλεσμα και όχι θεωρία. Είμαστε συγκλονισμένοι με τα αποτελέσματα που φέρνει το προϊόν και κάθε εβδομάδα έχουμε καινούριες ιστορίες. 

Ακολουθώντας την γραμμή ηγεσίας της DXN, είδαμε να αντιγράφεται το δικό μας σύστημα. Βλέπουμε ότι τα κείμενα και τα βίντεο της ομάδας μας έχουν αντιγραφεί από μέλη άλλων εταιριών με γανόδερμα, που απλά δεν είναι δυνατόν να έχουν την τεχνογνωσία της αυθεντικής εταιρείας του γανοδέρματος, αλλά είναι απλοί αντιγραφείς. Άρα, δεν είναι ηγέτες. 


Νομίζω ότι μέσα στην οικονομική κρίση κάποιος δεν πρέπει να παίζει με την καριέρα του στο MLM. Αν δεν έχεις κάτι πολύ δυνατό να δείξεις στον κόσμο ώστε να πειστεί, σύντομα ο ενθουσιασμός θα καταρρεύσει. Το έχουμε να δει να γίνεται σε πάμπολλες εταιρείες και δεν χρειάζεται να πάθουμε για να μάθουμε. 

Αν θέλεις να γίνεις ο καλύτερος, πηγαίνεις με τους καλύτερους. Μία έρευνα στο internet πείθει για το ποιος είναι ο πρωταθλητής στην υγεία. 

Η δοκιμή του χρόνου έδειξε ότι το βρώμικο παιχνίδι που έπαιξε η πλέον ξεπεσμένη ηγεσία του ανταγωνισμού της DXN (μέχρι έλεγαν ότι δεν έχουμε γανόδερμα, άκουσον άκουσον! Ποιοι, αυτοί που δεν ξέρουν που είναι οι [άφαντες] φυτείες τους). 

Όσο για αυτούς έχουν πει ότι θέλουν πιο πολλά λεφτά, ρίξτε μια ματιά στο νέο πλάνο μας, το DSP που δίνει γρήγορες αμοιβές που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη εταιρεία δικτυακού - και πάλι δεχόμαστε κάθε σύγκριση.


Μάθετε από leaders με πολλά διαμάντια στην ομάδα τους,  πώς μπορείτε κι εσείς να είστε το επόμενο διαμάντι στην DXN - είναι πιο εύκολο από όσο μπορεί να νομίσετε.ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΔΩ

Σχόλια