Μήπως το internet σου χαλάει τη δικτύωση;

Μην βιάζεστε να απαντήσετε! 

Άλλωστε κι εγώ είμαι online networker.
H Ηγεσία και όχι η αντιγραφή ενός online συστήματος φέρνει μεγάλο εισόδημα

Αλλά μαθαίνω τι συμβαίνει στην δικτύωση από τους νέους leaders μου. 

Και βλέπω ότι πολλοί έπεσαν στην παγίδα τις αλίευσης επαφών μέσω internet, και μετά απογοητεύτηκαν. Δεν μπορεί να έχει τόσο κόσμο όσο μας υπόσχονται στο internet. 

Ούτε είναι δυνατόν ένα generic βιντεάκι να φέρνει λαό στον δικό σας generic ιστότοπο. Αν ίσχυε αυτό, η εταιρείες δεν θα χρειάζοταν δικτυωτές και απλά θα έβαζαν διαφημίσεις με αυτά τα βιντεάκια και θα πλήρωναν ένα call center. Δεν θα χρειάζονταν να πληρώνουν προμήθειες. 

Άρα, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει αμιγές και αυτοματοποιημένο online σύστημα. 

Όμως, πολλοί το "έχαψαν" και έτσι βασιζόμενοι ως επί το πλείστον στο internet, έγιναν νωθροί στην δικτύωση - "ντεφορμέ". 


Συμπέρασμα: Το internet είναι καλό για να έρθεις σε επαφή με κόσμο. Αλλά μετά πρέπει να έρθεις σε πραγματική "επαφή". Να συνδεθείς και να μπορέσεις να μεταδώσεις την ιδέα σου και την μέθοδο της δουλειάς σου. 

 Η πείρα έχει δείξει ότι μόνο όταν είσαι ενεργός στις προσεγγίσεις σου και στις προσκλήσεις για τα meetings, θα μπορείς να έχεις επίδραση και στις online επαφές σου. 

Καθώς μετά γεννάς την εμπιστοσύνη στην καρδιά των ακροατών σου, μπορείς να ηγηθείς. Και η ηγεσία είναι ο ένας και μοναδικός δρόμος για την δημιουργία ενός μεγάλου παθητικού εισοδήματος. 

Στο παρελθόν κι εγώ φοβόμουν όταν άκουγα ή διάβαζα την λέξη Ηγεσία. Αυτό συνέβαινε επειδή δεν την καταλάβαινα. 

Σχετικά με την Ηγεσία θα μιλήσω στα επόμενα εβδομαδιαία webinar μου. Σε αυτό το blog υπάρχουν πληροφορίες για το πώς να παρακολουθήσετε. 

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο blog για να μην χάσετε επόμενα άρθρα για καλύτερους δικτυωτές. Σχόλια